Program Call Center
Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Servicii de inchiriere IT - ABD Computer

 Servicii inchiriere IT

 

 

Intr-un mediu de afaceri competitiv, companiile trebuie sa tina pasul cu tehnologia iar pentru o adaptare mai usoara tot mai multe companii aleg sa inchirieze echipamentele IT.
ABD Computer dispune de produse IT ce acopera toata gama, produse ce pot fi inchiriate pe perioade scurte sau pe termen lung. Succesul afacerii tale poate  depinde de buna functionare a echipamentelor IT si, de aceea, la ABD Computer gasesti produse de calitate ce corespund tuturor standardelor in domeniu.

 

Avantaj CLIENT

Achizitionarea de echipamente IT presupune amortizarea acestora, pe o perioada medie de patru ani, in cazul inchirierii echipamentelor IT avantajul este net superior cumpararii acestora pentru ca permite accelerarea procesului de amortizare si diminuarea ciclului de viata al bunului.

Pretul echipamentelor si serviciilor scade constant, de aceea, inchirierea poate fi vazuta ca o alternativa mai ieftina si mai sigura.

Inchirierea permite o adaptare usoara si eficienta la cerintele impuse de piata actuala aflata in continua schimbare ducand la o flexibilitate mult mai mare, atat din punct de vedere tehnologic cat si din punct de vedere financiar.
Inchirierea evita blocarea de capital, lucru deosebit de important pentru companiile care au nevoie sa isi mentina lichiditatea la un nivel ridicat. Prin inchiriere este eliminata constrangerea utilizarii unor echipamente depreciate moral doar pentru faptul ca acestea nu sunt amortizate complet sau pentru orice alte limitari fiscale.

 

Preturile incep de la 1 euro/zi pentru fiecare item.

 

Garantam un parteneriat de incredere prin furnizarea de echipamente IT adaptate cerintelor si nevoilor fiecarui client.
La cererea clientului putem instala pachetul Microsoft Office licentiat pentru fiecare produs!

 

Pentru alte tipuri de echipamente si pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

Putem inchiria orice echipament disponibil in oferta ABD Computer, preturile difera in functie de caracteristicile produsului, de perioada contractuala sau numarul de echipamente.

 

Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati la distrib[email protected] sau la telefon: 0311.309.418

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 20.01.2015