Program Call Center
Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Service calculatoare Reparatii calculatoare

Reparatii calculatoare | ABD Computer

Livrare gratuita

47,98 lei TVA inclus

4,00 lei / luna (click pt. detalii)

Garantie: 12 luni

Cod:
service-PC

Cod intern: #2603

Contactati-ne pentru info stoc


Solicita poze reale
Pickup & Return
Garantie 1 an
Garantie de retur 90 zile
Garantie extinsaDescriere Service calculatoare Reparatii calculatoare de la Generic

Va oferim servicii profesionale de reparatii calculatoare. Va punem la dispozitie o echipa dedicata de tehnicieni cu experienta, oricand la dispizitia dvsTratam separat fiecare problema aparuta, dar in general ne ocupam de urmatoarele:

 

DEPANAREA HARDWARE:

depanare calculatoare

1.       Diagnosticarea presupune identificarea defectiunii tehnice. In cazul in care PC dvs nu mai functioneaza deloc sau functioneaza cu erori tehnice, este necesar in principal un dignostic al sistemului respectiv. In general defectiunea priveste una sau mai multe din componentele sistemului.

2.       Reparatia presupune inlocuirea componentei defecte.  Componenta defecta poate fi inlocuita imediat (in cazul in care dispunem de ea pe stoc) sau ulterior dupa achizitionarea acesteia.

3.       Testarea presupune verificarea sistemului in urma reparatiei pentru a ne asigura de buna functionare a PC-ului.

 

DEPANAREA SOFTWARE:

Depanare software

1.       Constatarea presupune identificarea problemei din punct de vedere tehnic, urmand ca, in fuctioe de defectiune, sa executam reinstalarea sistemului de operare/ reinstalarea programelor si aplicatiilot sau dezinfectarea de virusi si trojeni informatici.

2.       Instalarea presupune instalarea si configurarea sistemelor de operare (microsoft Windows XP, Vista, 7, 8 sau Linux..etc), a aplicatiilor software, driverelor si altele necesare bunei functionari a PC-ului.

3.       Devirusarea presupune scanarea sistemului infectat si identificarea problemei, apoi devirusarea si asigurarea securitati sistemului.

4.       Optimizarea presupune verificarea PC-ului in noua configuratie.

 

COSTURI DIAGNOSTICARE

Diagnosticare PC

Dupa ce PC-ul a fost receptionat in service-ul nostru, acesta este analizat de catre tehncienii nostri, se constata defectul si apoi este comunicat catre dvs.

Daca decideti sa faceti reparatia la service-ul nostru de calculatoare, diagnostricarea este GRATUITA. In caz contrar, indiferent de tipul componentei defecte (desktop, placa video, sursa, laptop, display, placa de baza..) sau de natura problemei, exista un singur pret de analiza si diagnosticare.

 

Preturi reparatii calculatoare

  • Schimbat componente manopera (sursa MB, Video, HDD)*                                                         (*pretul componentelor nu este inclus)

50 lei

  • Curatat praf   

50 lei

  • Schimbat condesatori (Placa baza, placa video, etc.)

50 lei

  • Reparatie sursa PC in functie de sursa arsa (active PFC, sursa server)   

35-150 lei
              

  •  In cazul instalarii sistemelor de operare, licenta trebuie prezentata

70 lei

  •  Instalare drivere    

50 lei

 

 Conditii de acordare a garantiei:

garantie

1. Garantia se acorda pe o perioada de 12 luni cu incepere de la data facturarii pentru produsele achizitionate de la ABD Computer. Calculatoarele care sunt doar reparate la service-ul ABD beneficiaza de o garantie de 3 luni de la data facturarii.

2. Garantia se acorda NUMAI la reparatia facuta!

3. Deteriorarile de genul zgarieturilor, deformarilor, etc., care nu au fost aduse la cunostinta in momentul  achizitionarii produsului nu beneficiaza de garantie.

4. Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data intrarii produsului in service pana la data repunerii acestuia in functiune.

5. Pentru post garantie se asigura service si accesorii contra cost.

6. Constatarea defectiunilor se face de catre  tehnicienii nostri autorizati.

 

 Pierderea garantiei:

nicio garantie

Garantia este valabila doar daca defectiunea a survenit in conditii normale de utilizare si nu se va acorda pentru daune sau defecte ce nu au legatura cu calitatea produselor sau care nu provin din vicii ascunse.

Garantia se pierde daca se constata conditiile de mai jos:

1. Loviri, socuri mecanice, deformari, smulgeri, perforari, sectionari, etc., voluntare sau involuntare datorate unei manipulari, utilizari neadecvate.

2. Interventii facute de persoane neautorizate.

3. Scurtcircuitarea sistemelor electrice sau electronice ale produselor.

4. Suprasolicitarea componentelor electrice si mecanice ca urmare a unei folosiri inadecvate.

5. Cazuri de forta majora: incendii, cutremure, dezastre naturale, etc.

6. Neplata integrala la termenele prevazute prin contract.

7. Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei produsului, certificatul de garantie trebuie prezentat impreuna  cu factura in cazul aparitiei unei defectiuni.

 

Alte exemple de situatii care duc la pierderea garantiei:

MUFA INTRODUSA GRESIT

                   MUFA INTRODUSA GRESIT

 

 

Sigiliu rupt

                                  SIGILIU RUP

 

mufa rupta calculator

                        MUFA RUPTA CALCULATOR

 

URME DE OXID

                                 URME DE OXID

 

Pentru o colaborare cat mai de succes, va oferim, mai jos, cateva informatii utile in ceea ce priveste componenta PC-ului dumneavoastra:

Componente calculator

 

1) PLACA DE BAZA - este componenta de baza a unitatii centrale si mai este denumita si "motherboard". Celelalte circuite din unitatea centrala sunt parti ale acesteia sau se conecteaza direct la ea. De asemenea, placa de baza denumeste functiile si capacitatile fiecarui PC. Deci, fiecare tip de calculator are un tip anume de placa de baza (MB), dar diversitatea tipurilor de calculatoare nu este data de tipul de MB. Exista calculatoare diferite ca performante care au acelasi tip de placa de baza. MB contine cele mai importante elemente ale unui calculator: microprocesorul, cipul BIOS, memoria, sistemul de stocare, sloturile de extensie si porturile. Toate acestea sunt controlate de CIPSET!

 

2) MICROPROCESORUL - este "creierul" calculatorului. Calculatoarele mai vechi aveau si un coprocesor responsabil de calculele matematice (ex: functiile trigonometrice) care mareau considerabil performantele calculatorului.  La cele moderne acesta a fost incorporat pe aceeasi pastila de siliciu ceea ce a determinat cresterea vitezei de calcul datorita transmiterii directe a datelor de calcul intre ele.

3) MEMORIA - sau Random Acces Memory (RAM) este localizata, de obicei, pe placa de baza si este folosita pentru efectuarea calculelor. Toate produsele software ce ruleaza pe un PC depind direct de cantitatea de memorie instalata.

4) BIOS - sistem primar de intrare-iesire (BIOS) - un set de rutine permanent inregistrate care asigura caracteristicile fundamentale ale PC-ului inclusiv setarile la fiecare pornire al acestuia.

5) Circuitele de suport - Fac legătura între microprocesor şi restul PC-ului. La calculatoarele

moderne, toate funcţiile tradiţionale ale circuitelor de suport au fost înglobate în

cipset-uri, care contribuie la diferenţierea plăcilor de bază şi a performanţelor.

6) Hard-disk-ulun dispozitiv electronic-mecanic pentru stocarea permanentă a datelor

7) Placile grafice si acceleratoarele grafice - un card de expansine al carui scop este cel de a genera imaginea de pe ecranul monitorului la parametri ceruti, determinand numarul de culori afisate si rezolutia optima a imaginii. Unele placi grafice au functia de redare accelerata de scene 3D si grafica 2D TV tuner, decodare MPEG-2/MPEG-4 sau multi-monitor.

 

 

Politica de returnare

Conform legislatiei din Romania, produsele cumparate de pe ABDComputer.ro  se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor conform OUG 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 

Vezi aici model formular de retragere

(Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu)

Serviciu extra oferit de ABD Computer:

Garantia de retur 90 zile este un serviciu menit sa alunge scepticismul, noilor nostri clienti, privind calitatea produselor comercializate de catre ABD Computer. 


Esti nemultumit de produs? Nu iti place culoarea sau pur si simplu, constati ca nu ai facut cea mai buna alegere? Produsul este sub asteptarile tale si vrei ceva mai puternic?

 

Nimic mai simplu, iti oferim posibilitatea de a returna produsul astfel:

 

• 30 zile iti dam bani inapoi fara intrebari suplimentare, fara batai de cap.

 

• 90 zile iti inlocuim produsul cu un altul fara nici un cost din partea ta

Daca in 90 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim. Dupa achizitie ai la dispozitie 90 de zile pentru a proba si verifica compatibilitatea produsului cu nevoile tale. Daca in aceasta perioada decizi din orice motiv ca doresti un alt produs similar sau mai bun, tot ce trebuie sa faci este sa returnezi produsul in starea initiala in care a fost vandut si sa alegi un altul, iar noi il vom inlocui fara nici un cost din partea ta.

 

 in perioada garantiei produsul poate fi returnat in forma de Buy-Back pentru a cumpara un altul similar. De ex. daca se face BuyBack la laptop se achizitioneaza un alt laptop (la produsul la care se face buyback se cumpara produs din aceeasi categorie)

Se aduce produsul la sediul ABD Computer din Bucuresti, in stare de functionare, se alege un alt produs din aceeasi gama si se plateste diferenta de pret. Din pretul produsului pe care doriti sa il achizitionati, se scade pretul vechiului produs, calculat astfel: Se scade procentual intre 0 si 60% din pretul produsului la momentul in care face BuyBack (Nu din pretul pe care l-ati platit anterior deoarece e posibil ca pretul produsului sa fi scazut):

 

Pentru a returna un produs, va rugam sa completati formularul primit in colet sau sa descarcati acest formularul de retur si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate. 

 

• Intre 1 si 3 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care nu se scade nimic!
• Intre 4 si 5 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 20%
• Intre 6 si 7 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 30%
• Intre 8 si 9 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 40%
• Intre 10 si 11 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 50%
• 12 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 60%
 
 nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
 - licentele OEM activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop);
 - echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate;
 - echipamentele protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce impiedica aducerea dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software;
 - consumabile (acumulatori /  baterii laptop, alimentatoare, cartuse imprimanta, etc);
 - electrocasnicele folosite. Aceste produse sunt exceptate de la retur, potrivit  OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor.

ART. 16- Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

  • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate si folosite de consumator;
 - produsele care nu contin toate accesoriile cu care au fost achizitionate
 
 

Produsele primite cu defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a All Birotic Devices Trade & Service S.R.L in termen de 48 de ore de la primirea produsului. All Birotic Devices Trade & Service S.R.L nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse nefunctionale la primire sau colete deteriorate:

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la primirea acestuia puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

 

Conditii generale de returnare:

All Birotic Devices Trade & Service S.R.L nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre All Birotic Devices Trade & Service S.R.L cade in sarcina Clientului.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:
Ordonanta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative  

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61

modalitati de plata ABD Computer

ABD Computer va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata pentru achizitionarea produsului dorit:

 

A. Numerar

Este cea mai simpla si uzuala metoda de plata. Prin aceasta platiti valoarea integrala a produsului in RON la sediul firmei noastre sau la ridicarea coletului. 

 

B. Ramburs

Plata ramburs se face in lei, integral, la livrarea produsului si se va face catre comisionarul care iti livreaza produsele.

C. Plata online
Acceptam urmatoarele carduri bancare: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folositi plata prin card bancar si comanda dvs va fi procesata imediat. In plus, nu percepem niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

In cazul in care ati selectat modalitatea de plata online cu card bancar veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului online de carduri bancare, iar site-ul abdcomputer.ro  nu va solicita si nu va stoca niciodata datele referitoare la cardul pe care il detineti.

 

D. Plata in rate 

Magazinul nostru va ofera posibilitatea de a face plata prin card avantaj. Aceasta modalitate va ofera posibilitatea de a plati intre 1-12 rate lunare fara dobanda.
Pentru detalii despre obtinearea cardului avantaj si conditii va rugam contactati Credit Europe Bank.

 

E. Ordin de plata
Plata prin ordin de plata se face pe baza facturii proforme emise de ABD Computer, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii aferente proformei emise, in contul de mai jos.

Denumire firma: All Birotic Devices Trade & Service SRL 

Cont lei: Cont IBAN: RO58FNNB002002588290RO01 

Banca: Credit Europe Bank

Cod fiscal: RO8313895

Registru Comertului: J40/2627/1996

Adresa: Strada Gh. Constantin Nr. 14, Sector 6, Bucuresti

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Daca nu esti incantat(a) de produsele primite, le poti returna fara a fi nevoie de vreo explicatie in 30 zile de la primirea comenzii. Poti opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor. Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii neincluse in pachetele standard si pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentru pretentii juridice. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic, iar acceptarea comenzii de catre ABD Computer se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) din partea ABD Computer catre cumparator. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.