Program Call Center
Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Lucrăm mai eficient împreună
Cu serviciul de închiriere echipamente IT, echipa ta poate lucra pe cele mai performante device-uri, fără ca bugetul tău să aibă de suferit. Alege serviciile de închiriere echipamente pe termen lung sau scurt de la ABD Computer și scapă de grija investițiilor majore în dotari IT pentru afacerea ta.
În acest fel, te asiguri că resursele tale sunt alocate exact acolo unde ai nevoie de ele, iar business-ul tău crește fără stres în privința echipamentelor IT necesare.

Cum decurge procesul de închiriere echipamente pentru echipa ta?

Calculeaza

Laptopuri Desktop PC Monitoare

*Ziua de inchiriere se considera zi calendaristica, inclusiv zilele de Sambata, Duminica si Sarbatori legale.

Întrebări frecvente

Cui se adresează serviciul de închiriere echipamente IT?

Atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

De ce să închiriez echipamente?

Serviciul nostru de închiriere te ajută să folosești exact ce ai nevoie, fără să mai fii nevoit să cumperi laptop-uri sau servere de care ai nevoie doar pentru un proiect sau pentru o perioadă. Așa poți economisi resurse importante: bani și timp. Calculatoarele sunt echipate cu licențe Windows și protejate, astfel încât echipa ta le poate folosi imediat după livrare.

Care sunt opțiunile de plată?

Prima lună de închiriere se plătește în avans. Pentru următoarele luni, vei primi o factură la începutul fiecărei luni, pe care o poți achita oricând în următoarele 7 zile. Poți plăti prin direct debit sau plată recurentă de pe cardul de business.

Pentru cât timp pot închiria echipamente IT?

Cu ABD poti inchiria chiar si o zi echipamentul de care ai nevoie, poți folosi echipamentele oricât timp ai nevoie, fără să fii stresat de returnarea lor într-o perioadă prea scurtă. Contractele de închiriere se pot încheia pentru 12 - 24 luni, cu posibilitate de prelungire până la maxim 60 de luni.

Ai nevoie de mai multe informații despre serviciul de închirieri echipamente IT?

Ionut Balasa

Contactați-mă la email : [email protected]

sau telefon 0729 966 004

Iti oferim spre chirie WorkStation de top in valoare de 30.000 lei fara sa platesti garantia produsului, la pretul de 49 de euro pe zi plus TVA per bucata.