Program Call Center
Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Politica de Confidentialitate - ABD Computer

politica de confidentialitate abd computer

All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind confidentialitatea datelor cu caracter personal si modul in care sunt utilizate acestea. Compania noastra isi asuma responsabilitatea de a nu instraina sau face publica catre terti baza de date a site-ului www.abdcomputer.ro. Aceste date pot fi transmise numai organelor abilitate in vederea verificarii tranzactiilor comerciale.

All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. colecteaza date cu caracter personal numai daca acestea sunt oferite in mod voluntar, cu acordul total al clientului, in urmatoarele scopuri:

 1. intocmirea actelor necesare tranzactiei financiare si expedierea produselor comandate;
 2. rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre client;
 3. trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
 4. oferirea de vouchere cadou clientilor fideli;
 5. contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Client si-a exprimat consimtamantul ca www.abdcomputer.ro sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. In cazul in care doriti sa nu mai primiti materiale informative privind produsele, promotiile si ofertele site-ului nostru pe adresa de e-mail, puteti folosi butonul de Dezabonare din josul paginii de e-mail.

Orice Client are dreptul de a obtine de la All Birotic Devices Trade & Service S.R.L., printr-o cerere scrisa pe adresa de e-mail ([email protected]), drepturile sale:

 1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;
 2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. 2) sau 3), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 Vă respectăm drepturile care privesc protecția datelor dumneavoastră personale:

1.Dreptul de acces la datele dvs. personale (nu include date anonime).
2. Dreptul de a obține confirmarea de la abdcomputer.ro dacă prelucreaza (sau nu prelucreaza) datele dvs. personale
3. Dreptul la portabilitatea datelor. 
Aveti dreptul de a primi o copie a datelor cu caracter personal pe care le-ai furnizat abdcomputer.ro si care va privesc, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Acestea pot fi utilizate pentru descarcare sau pentru a fi transmise altui Operator.
Daca solicitati copii suplimentare ale datelor dvs. personale, atunci va putem percepe o taxa rezonabila, care se bazeaza pe costurile administrative necesare pentru indeplinirea cererii.
4. Dreptul la rectificarea datelor dvs. personale.
Trebuie să comunicăm rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale (dacă există).
Nu comunicăm rectificarea datelor dvs. personale destinatarilor datelor dvs. personale în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă, sau implică un efort disproporționat.
5. Dreptul la ștergerea datelor dvs. personale, in anumite situatii conform legii
Trebuie să comunicăm ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor către care le dezvăluim (dacă există).
Nu comunicăm ștergerea datelor dvs. personale destinatarilor către care le dezvăluim, în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă, sau implică un efort disproporționat.
6. Dreptul să obțineți restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. pentru o perioadă, in anumite situatii conform legii.
Trebuie să comunicăm restricționarea prelucrării datelor dvs. personale către destinatarii datelor dvs. personale (dacă există).
Nu comunicăm restricționarea prelucrării datelor dvs. personale către destinatarii datelor dvs. personale în cazul în care comunicarea către destinatar este imposibilă sau implică un efort disproporționat.
7. Dreptul la opoziție
Vă puteți opune prelucrării datelor personale atunci cand acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. 
De exemplu, aveți dreptul să vă retrageți oricand consimtământul privind utilizarea datelor de contact în scopul transmiterii de comunicari comerciale, în mod gratuit, atat prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: [email protected], cât și prin alte modalități menționate de abdcomputer.ro o data cu comunicările transmise, precum și prin accesarea link-ului dedicat exercitării dreptului de retragere a acestui consimțământ, care va fi inclus în fiecare comunicare comercială transmisă prin e-mail (ex: newsletter).
8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
abdcomputer.ro nu realizează profilări care să fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau semnificativ pentru vizitatorii, membrii site-ului sau clienții săi.

  9. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
 10.Dreptul de a se adresa justiţiei;
 11.Dreptul la portabilitatea datelor
 12.Dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a
datelor personale.

În virtutea înregistrării voluntare pe websitul www.abdcomputer.ro sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor www.abdcomputer.ro, Clientul işi dă consimţământul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către www.abdcomputer.ro în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate mai sus, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre www.abdcomputer.ro, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. date cu caracter personal.

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. a unei cereri scrise prin e-mail la [email protected] ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. a unei cereri scrise prin e-mail la [email protected], ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. colecteaza informatii privind paginile accesate in cadrul site-ului nostru si IP-ul de pe care este vizitat site-ul. www.abdcomputer.ro poate utiliza cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru securizarea accesului site-ului si pentru o cat mai buna functionare a site-ului si oferirea de servicii de inalta calitate.

All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Daca alegeti sa efectuati plata online, www.abdcomputer.ro nu va stoca decat datele dumneavoastra personale necesare tranzactiei. Stocarea si procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se va face pe serverele procesatorului de plati in functie de tipul cardului dumneavoastra. All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. nu stocheaza si nu solicita detalii legate de cardul dumneavoastra. Datele cu caracter personal furnizate vor putea fi dezvaluite fara acordul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari:

 1. bancile implicate in platile online,
 2. organismele Internationale de Carduri,
 3. furnizori de servicii/produse,
 4. catre institutiile abilitate (cf Legii 677/2001);

www.abdcomputer.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate, inclusiv reguli aplicate salariatilor si proceduri de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale actualizate. Site-ul este gazduit pe un server securizat privind accesul oricaror altor persoane decat cele autorizate, fiind instalate in incinte adecvate tehnic. All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, All Birotic Devices Trade & Service S.R.L. va incerca mai intai rezolvarea problemei pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea reclamatiei pe adresa de e-mail. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat mai sus, vom lua in considerare apelarea la instanta judecatoreasca abilitata.

 

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate a companiei sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate  va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected]

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 06.06.2019