Program Call Center
Luni - Vineri 10:00 - 19:00

Plata prin Card Avantaj - ABD Computer

plata prin cardd Avantaj ABD Computer

 

 

ACCEPTAM plata prin CARD AVANTAJ - maxim 12 RATE

Ai posibilitatea de a plati produsul sau produsele mult dorite in rate (maxim 12) cu 0% dobanda prin sistemul de rate Card Avantaj, procesate de Europe Credit Bank.

Te poti bucura de avantajele cumparaturilor cu plata in rate in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poti efectua tranzactii in magazine din cele mai variate domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice/electrocasnice/IT&C, decoratiuni, sanatate, supermarket, benzinarii, etc.

Aveti un bonus de 0,3 % din valoarea fiecarei tranzactii.

La fiecare tranzactie pe care tu o efectuezi la comerciantii din Romania sau din strainatate care au afisata sigla Visa sau MasterCard, atat in reteaua de magazine partenere cat si in afara acesteia, 0,3% din valoarea tranzactiei se regaseste pe cardul tau in contul de bonus, separat de limita de credit.

Bonusul poate fi folosit ulterior pentru o noua tranzactie in orice magazin partener Credit Europe Bank. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici ca doresti sa efectuezi plata din contul de bonus cand platesti prin card. Mai mult decat atat, vei primi bonus chiar si pentru tranzactiile efectuate din contul de bonus.

Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate).

Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.

CardAvantaj iti acorda posibilitatea sa rambursezi lunar doar suma minima de 5% din valoarea tranzactiilor evidentiate in extrasul de cont emis.

Dubla functionalitate - credit / debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, posesorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
- Numele posesorului de card
- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
- Data expirarii cardului
- Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

 

In cazul in care ati selectat modalitatea de plata online cu card bancar veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului online de carduri bancare, iar site-ul abdcomputer.ro  nu va solicita si nu va stoca niciodata datele referitoare la cardul pe care il detineti.


Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe abdcomputer.ro, nu se percepe niciun comision suplimentar.

- Exemplu de utilizare a platii in rate:

Pentru o valoare a tranzatiei de 1000 RON si un sistem de plata prin CardAvantaj in 10 RATE, vei plati pe luna suma de 100 RON timp de 10 luni. Calculul este simplu: suma tranzactionata se imparte la numarul de rate!

Valoare cumparaturi: 1000 RON

RATE: 10

Rata lunara: 100 RON

In cazul in care nu poti achita intreaga rata, CardAvantaj te ajuta si iti ofera posibilitatea de a plati doar 5% din valoarea ratei, reprezentand suma minima de plata.

100 RON x 5% = 5 RON

Data scadenta pentru achitarea sumei minime obligatorii de plata este metionata in extrasul de cont. La extrasul urmator vei avea de plata 97,21 RON (95 RON + dobanda lunara de 2,33%).

DAE 28%.

 

Cum puteti obtine CardAvantaj?


- Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
- Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
- Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 10.02.2014