Program Call Center
Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Program de afiliere - ABD Computer

 Program de afiliere ABD Computer

Vrei sa castigi impreuna cu ABD Computer?


Daca esti proprietarul unui website, blog sau cont facebook si doresti sa-ti majorezi veniturile lunare, nu trebuie decat sa promovezi produsele noastre si sa directionezi vizitatori pe abdcomputer.ro
Pentru fiecare comanda finalizata, generata de site-ul tau, vei fi recompensat cu un comision consistent.
Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in programul nostru de afiliere desfasurat prin intermediul retelei de marketing afiliat 2 Parale.


De ce sa devii afiliat ABD Computer?

  • Nu te costa nimic! Nu trebuie decat sa fii dispus sa promovezi produsele noastre, fara sa iti bati capul cu livrarea si alte aspecte legate de comertul online.
  • Iti punem la dispozitie peste 2000 de produse pe care sa le promovezi si care iti pot aduce venituri din vanzari.
  • Ai garantia platilor, oferita de cea mai sigura si eficienta platforma de marketing afiliat din Romania, 2 Parale.

 

 

Pentru a deveni partenerul nostru in sistemul de afiliere Profitshare, nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli:

  • creeaza un cont de afiliat aici
  • integreaza in website-ul tau instrumentele de promovare pentru ABD Computer
  • genereaza cat mai multe vanzari pe ABD Computer si obtine castiguri. Succes!

Succes!

Pentru orice informatie suplimentara legata de programul de afiliere ABD Compuer, te rugam sa ne contactezi pe adresa contact [at] abdcomputer.ro.

 

Cum sa faci cunoscuta campania pe care o gazduiesti in cadrul unui program de afiliere

 

Bannere online

Pentru o vizibilitate cat mai buna a bannerelor, incarca-le in zonele dedicate din paginile site-ului, care au o rata mare de click. In functie de layout-ul site-ului tau si al dimensiunilor zonelor marginale, poti plasa reclame de diferite dimensiuni. Aceste bannere sunt asigurate de programul de afiliere la care te-ai inscris, asadar nu trebuie sa iti faci griji pentru designul si editarea lor.

Articole

Publica online articole de calitate, poti promova eficient in acest mod beneficiile pe care le ofera serviciile/produsele din campania pe care o gazduiesti, oferind vizitatorilor informatii vitale ce ii pot determina sa acceseze link-ul tau personalizat de afiliat.

Email

Ai o campanie de newsletter in derulare? Perfect. Atunci ai putea include si un banner sau o ancora text cu link-ul tau de afiliat in newsletter, ca sa faci cunoscute serviciile sau produsele pe care le promovezi.

Retele de socializare

Social media iti ofera puterea de a juca un rol activ in strategia de promovare campaniei pe care o gazduiesti in cadrul unui program de afiliere. Pe pagina de Facebook sau in profilul de Twitter poti ajunge foarte usor la potentialii clienti pentru a le oferi informatii despre campania de afiliere la care te-ai inscris. Retelele de socializare sunt o sursa imensa de noi fani si clienti potentiali.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 25.05.2016