Program Call Center
Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Plata Online - ABD Computer

plata online ABD Computer

 

ABDComputer vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale EuPlătesc.ro, http://www.euplatesc.ro/ si ale Credit Europe Bankhttp://www.crediteurope.ro/.

 

Acceptam urmatoarele carduri bancare: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Foloseste plata prin card bancar si comanda ta va fi procesata imediat. In plus, nu ai niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

 

In cazul in care ati selectat modalitatea de plata online cu card bancar veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului online de carduri bancare, iar site-ul abdcomputer.ro  nu va solicita si nu va stoca niciodata datele referitoare la cardul pe care il detineti.

 

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe abdcomputer.ro, nu se percepe niciun comision suplimentar.

 

Avantajele cumpărării prin magazinul online abdcomputer.ro:

 • Transparent, rapid si flexibil: În câteva secunde găsiţi produsul dorit şi puteţi comanda uşor şi fără o prealabilă înregistrare. După selectarea produsului printr-un formular simplu furnizati datele personale, adresa de livrare şi facturare şi modalitatea de plată.
 • Sigur, pretenţios si exigent: Prin magazinul nostru comercializăm numai produse de calitate, testate in prealabil de profesionisti nostri din service-ul IT.
 • Rapid şi eficient: Prin firma de curierat rapid Fan Curier, va livram acasa sau la serviciu produsul dorit.In acest fel economisiti timp si bani, stand liniştit la birou sau de acasă. Livrăm în toată ţara si in afara acesteia.
Înregistrarea

Puteţi să navigaţi în magazinul nostru, să vă familiarizaţi cu produsele noastre fără a fi obligati sa va faceti cont. În panoul stâng de navigare puteţi să alegeţi dintre categoriile şi subcategoriile de produse IT oferite.  Găsiţi produsul căutat şi prin serviciul de căutare aflat în partea de sus a paginii.

Dacă vreţi să comandaţi un produs, trebuie doar să furnizaţi informaţiile necesare facturării: nume, telefon. adresa de livrare şi facturare şi modalitatea de plată. Cu înregistrarea în sistemul nostru aveti posibilitatea utilizării mai multor funcţii şi servicii extrem de utile:  

 • vizualizarea comenzilor anterioare;
 • actualizarri de pret si produse;
 • newslettere;
 • primirea informaţiilor promoţionale;
 • vouchere cadou;

După înregistrare şi logare numele Dvs va apare in partea de sus central, deasupra meniului. Apăsând pe butonul "Modificare date" puteţi să modificaţi toate informaţiile furnizate anterior. Tot aici veti putea primii o noua parola, in cazul in care ati uitat-o pe cea originala.

Selectarea Produsului

Pe siteul abdcomputer.ro puteţi găsi produsul căutat sub meniul "Produse".
Dând click pe imaginea sau titlul produsului ajungeţi pe pagina de detalii a acestuia unde veti găsi toate informaţiile necesare alegerii produsului dorit.

Procesul De Cumpărare

Pentru a adauga in cos produsele dorite, trebuie sa apasati pe butonul "Adauga in cos" si imediat acesta va fi adaugat. Dacă aveţi produse în coş, puteţi vizualiza sau modifica conţinutul acestuia apăsând pe butonul "vizualizare" aflat lângă iconul coşului din partea dreapta sus a paginii. Tot prin această referintă puteţi să comandaţi produsele selectate în coş.

Comandarea produselor se lansează cu ajutorul butonului "Plătesc" aflat pe suprafaţa de vizualizare a coşului. Înainte de comanda finală aveţi posibilitatea să verificaţi conţinutul coşului şi toate celelalte date furnizate în cursul procesului de comandă. Aici verificaţi produsele selectate, datele personale, adresele de livrare şi facturare şi modul de plată şi livrare ales.

Dacă găsiţi o dată eronată, o puteţi modifica în felul următor:
- datele personale, adresele de livrare şi facturare prin apăsarea referinţei "modificare adresă de livrare sau facturare",
- modalităţile de livrare şi de plată prin apăsarea referinţei "modificare modalităţi de plată şi livrare",
- conţinutul coşului prin apăsarea referinţei "modificare coş".

Pretul produsului din cosul de cumparaturi virtual contine TVA. Preţul produsului nu se schimb între comandă şi livrarea acestora. Clientul va plati suma care ii este afisata in momentul finalizarii comenzii online.

 

Termenul de livrare:

 • 24 de ore in Bucuresti si localitatile unde exista sedii Fan Curier;
 • 1-2 zile pentru localitatile unde nu exista sedii Fan Curier;

După apăsarea butonului "Trimite comanda", comanda  intră în procesul nostru de prelucrare. Veti fi in curand cantactat telefonic pentru confirmarea comenzii plasate online.

Atentie! Pentru mai multe detalii şi informaţii, sau dacă aveţi nelămuriri legate de predarea comenzii nu ezitaţi să ne contactaţi prin [email protected]

În urma activării comenzii deveniţi un cumpărător a societăţii S.C. All Birotic Devices S.R.L. şi acceptaţi condiţiile şi regulile de operare, cat si condiţiile contractuale mentionate aici: http://www.abdcomputer.ro/info/termeni-si-conditii/conditii-generale/

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 30.07.2020